Aquest blog de recursos es per nens/es d'Educació Infantil (3-6 anys), també està indicat per a mestres / mares/pares i educadors
Todos los recursos de contenido compartido en el blog son con finalidad educativa.
EXPERIMENT
Obtén l'enllaç
Facebook
X
Pinterest
Correu electrònic
Altres aplicacions
-
Hola! us deixo un experiment molt entenedor de perquè en aquests dies de confinament ens hem de rentar molt bé les mans!
Hola madres, padres, educadores os dejo el cuento del Gegant de guix para que podáis reforzar el aprendizaje de las partes de la cara. Vuestros hijos/as disfrutaran y aprenderan divirtiéndose. Pincha en la imagen para ver el cuento. Deseo que os guste!! Aquí os lo dejo. Hasta pronto! autores: http://www.edu365.cat/ Generalitat de Catalunya Departament d'Ensenyament
Nombrar la gran obra de Antonio Vivaldi para trabajar con los más pequeños en el aula. Ha estas edades no comprenderán el significado de las piezas, pero podemos disfrutar del otoño, invierno, primavera y verano de una manera distinta, gozando co n la música y el arte. Objetivos que podemos trabajar con esta obra: Reconocer los instrumentos de la audición. Reconocer los sonidos. Expresar sus sentimientos según la estación . Acercar al niño/a a la música clásica. Desarrollar el oído..... A continuación os dejo una pequeña introducción del compositor: Vivaldí fue el creador y compositor de esta gran obra Las cuatro estaciones , cuatro conciertos para violín que representan escenas apropiadas para cada estación del año. Tres de los conciertos fueron originales en su concepción, mientras que el primero, «Primavera», tomó prestados mot...
Hola, avui us vull compartir una activitat molt bonica i adient per aquests dies dies. ¡Pintar ous! Hi ha moltes maneres de pintar-ne però avui us comparteixo aquesta: Pintar ous amb escuma d'afaitar i colorant alimentari. Ja em direu que us sembla! DE QUIN COLOR SORTIRÀ L’ OU ? MATERIALS: · Bol o base de magdalenes . · Escuma d’afaitar. · Colorant alimentari. · Ous per pintar . PAS A PAS: 1. Primer de tot posarem a bullir l’ ou o els ous, durant 8-10 minuts perquè quedin durs. 2. Els deixarem refredar . 3. Els secarem amb paper de cuina. 4. Per tenyir els ous agafarem un bol petit o la base de les magdalenes. Ficarem escuma...
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada